Friday, March 1, 2013

testimoni-bio velocity sleep mate


Alhamdulillah dh seminggu tidur menggunakan bio velocity sleep mate.ada efek ke bendalah ni?? Betul ke berkesan..
Ok let me tell u the miracles that happen to me after using this magic sleep mate..kira testimoni diri sendiri la ni kan..efek pertama  yg I rasa right after pegang bio velocity ni ialah..I rasa tersangat2 pening..rasa angin berpusing kat kepala ni ha..terus sendawa bagai..kentut jugak. (Nk bagi testimoni kena jujur..)llepas tu rasa ringan ja badan..I letak  bio velocity ni atas riba je, time drive balik rumah..x sabar nak guna.orang utara kata ciwi..lol..

Kesan yg kedua ialah bila first baring rasa panas sangat..siap rasa macam nak demam lagi..badan ni siap mcm nak bepeluh. .perkara ini tidak berlarutan hingga pagi ye tuan2..jangan risau.ini ialah kerana bio velocitu sedang mengalir serta menstabilkan darah di dalam badan kita..sebab tu badan rasa panas. Darah tengah begerak keseluruh badan.in other words x ada darah yang tersekat wat so ever..:)

Efek yg seterusnya ialah tidur sangat selesa dan rasa puas even kita tidur sekejap saja . biasa la mak budak mcm I ni kan..pukul 2 3 pagi anak nanges bagai..so tidur x cukup..dgn bio velocity ni, alhamdulillah I blh bgn awal pagi tanpa sebarang masalah.alarm bunyi jer I pon terus bgn.klu x jgn harap la dik non oi..sakit sakit dan lenguh2 badan pon hilang alhamdulillah..kebetulan mg sangat busy pada minggu lepas..naik je duduk kt atas tilam ni terus ngantok..serius x tipu..
Siapa kt sini yg mengalami masalah senggugut yg sgt terok? Sila angkat tangan.orang tua2 slalu cakap, lepas kawen and beranak hilang la senggugut tu..x da maknanya..sakit macam tu jugak pon i rasa..x da kurang wpon sikit..semlm I perasan yg I x senggugut kali ni..ya allah.syukur alhamdulillah..rasa seronok sangat..yes!!! Memang betol bio velocity ni heal period pain..syukur alhamduillah..

For those yang ada masalah sakit2 serta lenguh badan, sakit belakang, angin dlm badan, stroke, senggugut yg teruk moleklah kiranya uolls cuba sendiri bio velocity sleep mate ni..x cuba x tau tahap keberkesanan lapik tilam ni..Kita hanya mampu mencari penyelesaian kepada sakit kita..allah yg sembuhkan.selagi termampu apa salahnya kita cuba kearah ni kan..
Sesiapa yang berminat nak tau 0asal harga or biz yang sangat fleksibel dan mudah ni..uolls blh sms/wasap/inbox I yer..

Fb-syakirahazmy
Hp-0175616579
Email-mr_mrs_fitri@yahoo.com